тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Засідання в ХОДА

Засідання в ХОДА
16 грудня відбулося засідання в ХОДА.
Перспективи оновлення та розвитку спортивних навчальних закладів Харківщини обговорили з представником Офісу Президента України Дмитром Ткаченком, проєктантами та керівництвом 8 дитячо-юнацьких спортивних шкіл і спортінтернатів.
У 2022 році в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво на їх території плануються комплексні будівельні роботи. Передбачається як реконструкція та капітальний ремонт вже існуючих приміщень, так і будівництво нових. В планах – оновлення 20 будівельних об’єктів.

 
Харківський фаховий коледж спорту також приймає участь в цій програмі. Маємо гарний шанс покращити свою спортивну інфраструктуру та створити комфортні умови для тренування, навчання та проживання нашим спортсменам!
Харківщина зможе отримати нові тренажерні зали та спортивні майданчики, гуртожитки для спортсменів, льодову арену, тир і навіть басейн. А молодь ще натхненніше буде займатись спортом, досягати нових спортивних вершин та завойовувати ще більше чемпіонських титулів.
На будівельних об’єктах спортивної інфраструктури плануються внутрішні і зовнішні роботи, у тому числі благоустрій території та парковка. Все з урахуванням інклюзії та доступності для всіх категорій громадян. А ще з'явиться можливіть тренеруватись всім охочим.
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"