тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Засідання Навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту

Засідання Навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту
28 листопада 2023 року у Харківському фаховому коледжі спорту відбулося засідання Навчально-методичної ради Коледжу під головуванням заступниці директора з навчально-методичної роботи Олени ФЕДУНОВОЇ. Засідання відбулося із запрошенням вихователів та завідувачки бібліотекою.
Засобами інформаційно-комунікаційних технологій через платформу відеоконференції Google Meet у заході взяли участь також 13 членів ради.
Під час засідання розглянуто питання порядку денного.
У рамках засідання проведено круглий стіл на тему: «Формування мотивації навчально-пізнавальної діяльності сучасного студента», з презентаційною доповіддю виступила Вероніка КАРПЕНКО, викладач навчальної дисципліни «Комп'ютерна техніка та спортивна метрологія».
Про стан інформаційного забезпечення цикловими комісіями та методичними об’єднаннями вчителів сайту Коледжу як ефективного засобу створення позитивного іміджу закладу фахової передвищої освіти проінформувала Юлія КАРПЕНКО, голова методичного об’єднання вчителів математики, фізики, інформатики. Маючи певний досвід організації такої роботи у попередні роки, вона також охарактеризувала методичне об’єднання.
Про створення безпечного інформаційного простору здобувачів освіти в умовах воєнного стану проінформувала Ольга ГОРБЕНКО, вихователь Коледжу.
Про заходи щодо забезпечення дотримання академічної доброчесності розповіла Олена ФЕДУНОВА, заступниця директора з навчально-методичної роботи, голова ради.
Про вимоги до атестації педагогічних працівників, планування підвищення кваліфікації педагогічними працівниками у поточному році проінформував Сергій СУХАРЕВ, заступник директора з навчальної роботи.
У своєму виступі він висвітлив наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників» від 09.09.2023 року № 805. Зосередив увагу присутніх на створенні, складі та повноваженнях атестаційних комісій та порядку проведення атестації.
Про аналіз проведення Вступної кампанії 2023 та результати прийому доповіла відповідальний секретар Приймальної комісії 2023 року Галина ДУСЬ, методист навчальної частини. Відповідно до Розпорядження начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега СИНЄГУБОВА від 31 травня 2023 року № 240 В «Про затвердження обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів у закладах освіти Харківської області на 2023 рік», обсяг регіонального замовлення на підготовку фахових молодших бакалаврів на 2023-2024 навчальний рік за рахунок коштів обласного бюджету для ХФКС становить 40 осіб (у порівнянні з минулим роком збільшено на 5 місць).
Фахові предметні екзаменаційні комісії з одинадцяти видів спорту у складі 33 осіб приймали творчі конкурси згідно з Графіком проведення творчих конкурсів зі спортивних дисциплін (з 01.08 по 06.08.2023 року) за результатами яких, були складені протоколи прийому творчих конкурсів.
Прийом документів вступників здійснювався з використанням Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі – ЄДЕБО).
До Приймальної комісії у термін з 10 по 31 липня 2023 року через особистий електронний кабінет вступника подано 55 заяв, з них скасовано вступниками -7 (у 2020 році – 67, у 2021 році - 47, у 2022 році - 41).
На І курс ХФКС прийнято 41 особу на спортивні відділення: веслування академічне – 2; вільна боротьба – 4; дзюдо – 3; тхеквондо ВТФ – 3; волейбол – 6; водне поло – 6; велоспорт – 2; легка атлетика – 1; футбол – 12; стрільба з лука – 1; додатковий контингент – 1 (греко-римська боротьба).
Таким чином, обсяг регіонального замовлення на підготовку фахових молодших бакалаврів на 2023-2024 навчальний рік виконано в повному обсязі. На місця за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб прийнято одного вступника до відділення футболу.
Під час засідання Навчально-методичної ради розглянуто та схвалено низку внутрішніх документів: «Положення про самостійну роботу студентів у Харківському фаховому коледжі спорту», «Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих в інших закладах освіти, у ХФКС», «Положення про порядок визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти у ХФКС», «Про механізм формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти», «Правила академічної мобільності у Харківському фаховому коледжі спорту».

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення складено протокол.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"