тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Засідання навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту 26.06.23

Засідання навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту 26.06.23

26 червня 2023 року об 11.00 годині відбулося чергове онлайн-засідання навчально-методичної ради Коледжу з головами циклових комісій та методичних об’єднань закладу на платформі Zoom.

З порядком денним учасників ознайомила голова ради, заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена Федунова.

Перше питання про аналіз роботи циклових комісій та методичних об’єднань Коледжу у 2022/2023 навчальному році доповіли Олена БИКОВА, голова циклової комісії гуманітарної, соціально-економічної та природничо-наукової  підготовки; Лілія ЧІВУРІНА, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки та Тамара ВАСЮКОВА, голова методичного об’єднання словесності. 

Основним питанням, якому рада присвятила більшість часу, було розгляд та обговорення змін до НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ за освітньо-професійною програмою «Фізична культура і спорт» підготовки фахового молодшого бакалавра фізичної культури і спорту, тренер з виду спорту з 2023 року вступу.

Заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена Федунова під час презентації змін до Навчального плану зосередили увагу присутніх на основних її складових, а також змінах, внесених до робочих програм навчальних дисциплін «Психологія» та «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)». Значна увага доповідача була приділена освітнім компонентам та обґрунтуванню змістовного наповнення Навчального плану.

Після детального обговорення Навчального плану за освітньо-професійною програмою «Фізична культура і спорт» підготовки фахівців фахового молодшого бакалавра фізичної культури і спорту 2023 року вступу одноголосно схвалені навчально-методичною радою та рекомендовані до затвердження Педагогічною радою ХФКС.

Наприкінці засідання заступниця директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА, нагадала усім присутнім про підвищення кваліфікації за новим «Положенням про атестацію педагогічних працівників», яке затверджено наказом Міністерства освіти і науки України 09 вересня 2022 року № 805, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2022 р. за № 1649/38985 та набирає чинності 01 вересня 2023 року.

Відповідно до частини 1 та 2 статті 51 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожен педагогічний працівник зобов’язаний щороку підвищувати свою кваліфікацію з урахуванням особливостей, визначених Законом України «Про освіту».

Загальна кількість академічних годин для підвищення кваліфікації педагогічного працівника упродовж п’яти років, яка оплачується за кошти державного та місцевих бюджетів, має бути мінімум 150 годин, з яких не менше 10 % обов’язково повинні бути спрямовані на вдосконалення знань, вмінь і практичних навичок у частині роботи з учнями з особливими освітніми потребами та психологічної підтримки.

Традиційно, члени ради розглянули перспективний план роботи навчально-методичної ради на наступний рік.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"