тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Засідання Навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту 21.03.2024 року

Засідання Навчально-методичної ради Харківського фахового коледжу спорту 21.03.2024 року
21 березня 2024 року у Харківському фаховому коледжі спорту відбулося засідання Навчально-методичної ради Коледжу під головуванням заступниці директора з навчально-методичної роботи Олени ФЕДУНОВОЇ. Засідання проходило із запрошенням вихователів, вчителів та завідувачки бібліотекою. Засобами інформаційно-комунікаційних технологій через платформу відеоконференції Google Meet у заході взяли участь також 14 членів ради.
Під час засідання розглянуто питання порядку денного.
Про організацію проходження студентами трьох видів практик та про методичне забезпечення даного напрямку навчальної роботи в Коледжі розповіла Лілія ЧІВУРІНА, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки, викладачка фахових дисциплін.
У рамках засідання проведено круглий стіл на тему: «Відкрите заняття як засіб визначення рівня компетентності та педагогічної майстерності викладача». З презентаційною доповіддю виступила Вікторія КОВЄРЯ, викладачка навчальної дисципліни «Теорія і методика легкої атлетики».
Про відкритий урок: «Майстер-клас чи вистава? Переосмислюємо формат», проінформувала Наталія МОШЕНСЬКА, заступниця директора з виховної роботи, вчителька інформатики.
Про Web-додатки на базі штучного інтелекту, як основні інструменти сучасного вчителя поінформував Віталій ПОТЕНКО, вчитель біології.
Про готовність до відкритих занять педагогів, як складової психологічної компетентності їх професійного розвитку розповіла Людмила ШЕВЧЕНКО, практичний психолог.
З презентаційною доповіддю про відкритий формат організації виховної роботи в умовах дистанційного навчання, виступила Ліна ЧЕГЛОКОВА, вихователька.
«Відкрите заняття як засіб визначення рівня компетентності та педагогічної майстерності учителя фізики», висвітлила Юлія КАРПЕНКО, голова методичного об’єднання вчителів математики, вчителька фізики.
Проведення відкритого виховного заходу в умовах дистанційного навчання під час воєнного стану висвітлила Леся ПРОКОПЧУК, вихователька.
Про аналіз проведених відкритих занять викладачами навчальної частини протягом 2023-2024 навчального року доповіла Галина ДУСЬ, методистка.
З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення складено протокол.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"