тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБʼЄДНАННЯ ВИХОВНОЇ ЧАСТИНИ ХФКС від 27.10.2023

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБʼЄДНАННЯ ВИХОВНОЇ ЧАСТИНИ ХФКС від 27.10.2023

27 жовтня 2023 р. в online-форматі з використанням сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet відбулося планове засідання методичного обʼєднання виховної частини ХФКС.

Під час зустрічі були обговорені наступні питання:

  1. Організація та провадження виховної роботи у ХФКС у І семестрі 2023-2024 н.р..
  2. Соціальний паспорт класів: стан наповнення банку даних дітей пільгових категорій.
  3. Підсумки місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі» та підготовки до ІІ етапу національного Тижня безпеки дорожнього руху 2023.
  4. Онлайн-курс з цифрової педагогіки «Цифровий учитель».
  5. Реалізація роботи щодо підтримки психічного (ментального) здоров’я учасників освітнього процесу у ХФКС (доповідь практичного психолога Людмили ШЕВЧЕНКО).
  6. Підготовка до атестації: планування індивідуальної освітньої траєкторії педагога (за матеріалами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»).
  7. Різне.

Заступник директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА ознайомила присутніх із технологією формування індивідуальної освітньої траєкторії педагога, рекомендаціями проректора з навчальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», к.пед.н. Людмили Лузан. Нагадала основні положення нормативно-правового забезпечення процедур підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників.

На засідання була запрошена практичний психолог коледжу Людмила ШЕВЧЕНКО, яка цікаво та змістовно розповіла про техніки підтримки ментального здоровʼя. Спільно була виконана практична вправа для саморегуляції «Метелик».

Для розвитку ключових цифрової і комунікаційної компетентностей зворотній звʼязок та інтерактивна спільна робота колективу з різним контентом проходила з використанням віртуальної дошки Padlet.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"