тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ «ДОСЛІДНИЦЬКА ДОБРОЧЕСНІСТЬ»

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ «ДОСЛІДНИЦЬКА ДОБРОЧЕСНІСТЬ»
6 грудня 2023 р. заступницею директора з виховної роботи Наталією МОШЕНСЬКОЮ для студентів І-ІІ курсів та учнів 8-х класів коледжу було проведено засідання круглого столу на тему «Дослідницька доброчесність». Захід проходив за допомого сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet.
До зустрічі долучилися викладачі коледжу Олена БИКОВА та Лілія ЧІВУРІНА, а також вихователька, учителька інформатики Ольга ГОРБЕНКО.
Під час заходу до уваги присутніх були представлені змістовні доповіді педагогів, в яких було розкрито поняття доброчесності, академічної доброчесності, видів порушення академічної доброчесності тощо. З цікавим повідомленням на задану тематику виступив студент ІІ курсу, група 2.1, відділення велоспорту, Данило КИРИЧЕНКО.
Під час заходу було також продемонстровано відеороботу з питань доброчесності в освітньому просторі, створену колективом виховної частини ХФКС.
Зворотній звʼязок з аудиторією було організовано за допомогою онлайн-сервісу миттєвих опитувань у режимі реального часу Mentimeter, в якому всі присутні мали можливість долучитися до створення тематично хмари слів.
Цікавим та емоційним було обговорення проблемних питань дотримання кодексу академічної доброчесності у різних галузях людської діяльності, а особливо – у спорті вищих досягнень. Дискутували з приводу антидопінгової політики у спорті, толерантної участі представників різних статей у змаганнях, розмірковували на тему участі в Олімпійських іграх трансгендерів, осіб з інвалідністю тощо.
Цілком захід проходив у доброзичливій атмосфері живого діалогу, а у підсумку було спільно вирішено, що подібні зустрічі на цікаві соціальні тематики пізнавального характеру мають бути доброю освітньою традицією у коледжі.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"