тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ЗАСІДАННЯ ЕКСПЕРТНО-КАДРОВОЇ КОМІСІЇ ХФКС 2023

ЗАСІДАННЯ ЕКСПЕРТНО-КАДРОВОЇ КОМІСІЇ ХФКС 2023
21 червня 2023 р. відбулося засідання експертно-кадрової комісії Харківського фахового коледжу спорту під головуванням заступника директора з навчальної роботи Сергія СУХАРЕВА та у повному складі всіх членів комісії. Засідання проходило у змішаному форматі: працівники, які знаходилися в м. Харків, були присутні очно, а співробітники, які перебувають за межами міста і регіону, дистанційно, з використанням комунікаційної технології «Zoom».
Експертно-кадрова комісія коледжу у своїй діяльності керується нормами чинного законодавства України з питань праці, Статутом закладу, Положенням про роботу Комісії, локальними нормативними документами. Під час засідання розглядалися питання продовження трудових відносин на умовах контракту з педагогічними працівниками закладу. Керівники структурних підрозділів, старші вчителі зі спорту по відділеннях звітували про стан трудової дисципліни підлеглих, окреслювали пропозиції щодо кадрового складу. Старший інспектор з кадрів Оксана ПАНЬКОВА ознайомила присутніх з особливостями кадрової політики на 2023-2024 н.р..
На розгляд кадрової комісії було представлено інформацію щодо результатів проведення оптимізації штатного розпису коледжу, розглянуто персональний рух кадрів з метою їх оптимізації за підрозділами.
Шляхом голосування було прийнято рішення для занесення у протокол засідання. Відповідні пропозиції винесені директору закладу на розгляд.
Також, головний бухгалтер коледжу Ніна ПОЛНІКОВА ознайомила присутніх з порядком відпусток і відповідних виплат у поточному році.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"