тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Засідання атестаційної комісії Харківського фахового коледжу спорту 2024

Засідання атестаційної комісії Харківського фахового коледжу спорту 2024
5 квітня 2024 р. згідно встановленого плану роботи було проведено атестацію педагогічних працівників Харківського фахового коледжу спорту під головуванням директора Ігора ПРИХОДЬКО та у повному складі всіх членів комісії. До атестації були залучені педагогічні працівники, які мають строк чергової атестації у поточному році.
Атестаційна комісія коледжу у своїй діяльності з організації та проведення атестації педагогів керувалася нормами чинного законодавства щодо атестації педагогічних працівників. Були розглянуті питання підтвердження відповідності працівників раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям, педагогічному званню, а також підвищення категорії.
Всі педагогічні працівники, які підлягали атестації, надали на розгляд комісії відповідну документацію щодо проходження курсів підвищення кваліфікації, особистих професійних досягнень, електронне портфоліо та достали позитивні відгуки. Відповідні рішення по кожному зазначено у протоколі засідання.
Колектив Харківського фахового коледжу спорту – це команда висококваліфікованих професіоналів своєї справи, закоханих у спорт, які вкотре довели, що освіті і спорту на Харківщині бути.
Разом ми продовжуємо працювати, вдосконалюватися та боротися за гідне, освічене, спортивне майбутнє наших дітей.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися та працювати!
Разом – до ПЕРЕМОГИ!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"