тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ЗАКОН І МОЛОДЬ» (зустріч з представниками правоохоронних органів)

«ЗАКОН І МОЛОДЬ» (зустріч з представниками правоохоронних органів)

Правове виховання є провідною ланкою системи роботи закладу освіти. Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки. Відтак, на запрошення адміністрації ХФКС з метою попередження та профілактики правопорушень, розвитку правової та здоров’язберігаючої компетенції заклад відвідали співробітники відділу превенції Харківського районного управління поліції №3 – інспектор сектору ювенальної превенції майор поліції Марина Локтіонова та дільничий офіцер поліції сектору дільничних офіцерів поліції лейтенант поліції Андрій Смирнов. У заході брали участь дівчата відділень легкої атлетики та вільної боротьби, адміністрація, вчителі зі спорту коледжу.


Головною метою бесіди було попередження протиправних дій з боку учнівської молоді та застереження їх від небезпеки. Під час зустрічі гості розповіли дівчатам про види правопорушень, які часто трапляються в учнівському середовищі та на вулиці, відповідальність за скоєння правопорушень, ознайомили з переліком правопорушень, за які передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність, звернули увагу на проблеми, які породжуються вживанням алкогольних та наркотичних речовин. Правоохоронці підкреслили, що незнання законів не звільняє від відповідальності і зауважили на необхідності вивчення правознавства. Також присутніх було ознайомлено з правилами безпечного поводження в Інтернеті, проконсультовано щодо небезпечних ігор у соцмережах. Окремо виділили питання булінгу в сучасному суспільстві, зауважили на видах відповідальності учнів і їх батьків за скоєні правопорушення.

Адміністрація ХФКС вдячна гостям за співпрацю та висловлює сподівання на продовження діалогу між учнями та представниками правоохоронних органів. Дівчата отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"