тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ СТУДЕНТІВ

ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ СТУДЕНТІВ

У середу, 9 жовтня 2024 року, відбулися онлайн-Загальні збори студентів Харківського фахового коледжу спорту на які були запрошені куратори курсів, члени Студентської ради, студенти трьох курсів.

Про внесення змін та доповнень до Положення про студентське самоврядування у Харківському фаховому коледжі спорту розповіла заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена ФЕДУНОВА. Також вона акцентувала увагу студентів на питанні «ЩО Є ПОРУШЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ?», розповіла про заходи, спрямовані на дотримання академічної доброчесності для здобувачів освіти та компетентності студента, які вони набувають з академічної доброчесності.

Куратор 2 курсу Олена БИКОВА, ознайомила здобувачів освіти з методами та формами самостійної роботи.

Марія СОВА, куратор 1 курсу ознайомила присутніх з особливостями взаємодії здобувачів освіти із викладацьким складом під час навчання в особливих умовах та досягнення максимально позитивного результату.

Галина ДУСЬ, методистка навчальної частини провела бесіду на тему: «Стихійні негоди, правила поведінки та заходи безпеки».

На завершенні зборів укладено ДЕКЛАРАЦІЇ про дотримання академічної доброчесності здобувачем освіти Харківського фахового коледжу спорту. Секретарка навчальної частини Олена ГОРОБЧУК надала роз’яснення щодо їх заповнення.

Підводячи підсумки Загальних зборів студентів, Олена ФЕДУНОВА відмітила важливість сьогоднішньої зустрічі, вона побажала студентам успіхів у навчанні. 

ДЯКУЄМО ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ ТА СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ ЗА НОВИЙ ДЕНЬ, ЗА МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАТИСЯ, ЗА ВАШУ СМІЛИВІСТЬ І БЕЗСТРАШНІСТЬ! ВИ ГЕРОЇ!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"