тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2023

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2023
Сьогодні, 7 квітня 2023 року, в режимі онлайн відбулося засідання Приймальної комісії Харківського фахового коледжу спорту з питань порядку денного:
1. Обговорення Правил прийому на навчання до Харківського фахового коледжу спорту для здобуття фахової передвищої освіти в 2023 році.
2. Затвердження Програми творчих конкурсів зі спортивних дисциплін для вступу на навчання до Харківського фахового коледжу спорту.

Під час засідання заступниця голови Приймальної комісії Коледжу Олена Федунова, висвітлила головні новації вступної кампанії 2023 року. Насамперед ключовим інструментом цьогорічної вступної кампанії стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість швидко і у зручному для вступника місці та часі в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі, а також підтвердити свій вибір місця навчання.

Реєстрація особистих електронних кабінетів для вступників на основі ПЗСО до Коледжу розпочнеться 3 липня на вебсайті за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/та працюватиме до 30 листопада. Новацією поточного року є подання через е/кабінети двох типів заяв: на участь у вступних випробуваннях та конкурсному відборі. Реєстрація на вступні випробування відбуватиметься до початку подачі е/заяв.

Реєстрація заяв та документів від осіб, які вступають на основі творчих конкурсів до Коледжу розпочнеться 10 липня 2023 року і закінчиться о 18.00 годині 31 липня 2023 року.

ПЕРЕЛІК КОНКУРСНИХ ПРЕДМЕТІВ НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ВСТУПУ НА НАВЧАННЯ: ЛИШЕ ТВОРЧИЙ КОНКУРС ФІЗИЧНИХ ЗДІБНОСТЕЙ ВСТУПНИКІВ ТА НАПИСАННЯ МОТИВАЦІЙНОГО ЛИСТА!!!

Конкурси фізичних здібностей проводитимуться:

- для вступників, які вступають на місця регіонального замовлення з 01 серпня по 06 серпня (згідно з Графіком проведення);

- для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних або юридичних осіб з 07 серпня по 09 серпня включно (згідно з Графіком проведення).

Вступники зможуть подати у сукупності за всіма основами вступу до 5 заяв на бюджетні місця та до 20 заяв за всіма джерелами фінансування. Документ про попередню освіту має бути внесений до реєстрації першої заяви на відповідній основі. Підтвердження вибору місця навчання здійснюватиметься через е/кабінети. Зміна вибору бюджетного місця не припускається!

Заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії Ірина ВОРОПАЙ, ознайомила присутніх з Програмами творчих конкурсів з видів спорту, які визначають спортивний профільний рівень підготовки вступника, розроблені провідними фахівцями Коледжу та містять один або декілька різновидів або фрагмент загальної діяльності спортсмена та спеціальних тренувальних вправ.

Проведення творчих конкурсів Коледж забезпечує з урахуванням необхідності створення безпечних і нешкідливих умов. Важливим елементом творчого конкурсу є його відеофіксація та ведення протоколу з обов’язковим попередженням вступника про їх ведення для уникнення непорозумінь між вступником і Коледжем. Форма проведення фаховими предметними екзаменаційними комісіями з видів спорту творчих конкурсів – on-line, на основі сервісу відеоконференцій Google Meet та Zoom, а також за допомогою різних видів відеозв’язку Viber, Skype та Telegram із обов’язковою ідентифікацією вступника. Ідентифікація вступника здійснюється за умови пред’явлення вступником паспорта перед монітором комп’ютера.

Мінімальна кількість балів для зарахування на навчання з творчого конкурсу складає 135 балів, з якими вступник допускається до участі у конкурсному відборі.

Робота з питань підготовки та проведення вступної кампанії 2023 року триває.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"