тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу 2023

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу 2023
З 27 вересня по 01 жовтня в нашій державі стартував Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. У рамках тижня у ХФКС під керівництвом практичного психолога Людмили ШЕВЧЕНКО були проведені заходи щодо захисту інтересів здобувачів освіти та протидії насильству.
Основним завданням заходів є створення безпечного освітнього середовища, а також забезпечення прав, свобод та інтересів дітей.
У Харківському фаховому коледжі спорту було створено «Кодекс безпечного освітнього середовища» (КБОС), згідно принципів, які регулюють стосунки між усіма учасниками освітнього процесу. Головною метою якого є навчання дітей і дорослих безпечній взаємодії в освітньому процесі, а також захист дітей від насильства та зловживань з боку однолітків і дорослих (батьків, опікунів або працівників закладу освіти).
В рамках запровадження системи протидії булінгу у ХФКС було проведено ряд заходів з просвітницько - профілактичної роботи щодо розробки механізму участі дітей в системі протидії булінгу та системі зворотного зв’язку від дітей щодо випадків булінгу. До заходів були залучені також педагогічні працівники закладу. Дана діяльність дала можливість проінформувати та залучити у процес всіх учасників освітнього процесу.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"