тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Всеукраїнський форум «Національна ідентичність: фронт і тил»

Всеукраїнський форум «Національна ідентичність: фронт і тил»
Сучасні тенденції суспільно-політичного розвитку нашої держави вимагають особливої уваги до виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, позиції активного громадянина власної держави, усвідомлення власної національної ідентичності. Формування національно-культурної ідентичності ґрунтується на національному світогляді, національній культурі, мові, національній ідеї.
Відповідно до Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, Національної молодіжної стратегії до 2030 року Науково-методичний центр ВФПО та Львівський НУВМБТ імені С.З. Ґжицького 11 квітня 2024 р. проводитиме Всеукраїнський форум «Національна ідентичність: фронт і тил».
Програма заходу передбачає роботу таких секцій:
1. Етос української духовності.
2. Семіотика українського фольклору.
3. Символи українського декоративно-ужиткового мистецтва.
Хедлайнер форуму – Мирослав Маринович – український громадський діяч, член-засновник Української Гельсінської групи, дисидент і політвʼязень часів СРСР, засновник та голова амністійного руху в Україні, філософ, релігієзнавець, публіцист, проректор Українського католицького університету у Львові.
До участі у заході запрошуються педагогічні та науково-педагогічні працівники закладів освіти, керівники гуртків, вихователі гуртожитків, бібліотекарі.
Усім учасникам на вказану під час реєстрації електронну адресу буде надіслано план роботи та посилання для онлайн-підключення.
Реєстрація учасників до 5 квітня в Google-формі: http://surl.li/rradj.
Учасники семінару отримають сертифікати (8 годин).

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"