тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week 2024): захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє!

Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week 2024): захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє!
Національний банк України інформує, що з 18 до 24 березня 2024 р. в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2024), в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу. Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.
Всесвітній тиждень грошей – це щорічна міжнародна освітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, метою якої є звернути увагу суспільства на важливість розвитку фінансової свідомості дітей та молоді, поступового опановування ними необхідних знань, умінь, навичок, формування менталітету і поведінкової моделі, потрібних для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового добробуту й стійкості.
«Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє» – це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.
Національний банк України з цієї нагоди готує низку заходів із фінансової грамотності, ураховуючи різні вікові групи та формати участі:
1) конкурси для дошкільнят, учнів і студентів;
2) конкурси для педагогів;
3) конкурс для найактивніших закладів освіти;
4) змагання European Money Quiz 2024;
5) вебінари та віртуальні екскурсії від експертів і партнерів Національного
банку.
Як педагогам долучитися до заходів:
1) заповнити форму для реєстрації до 15 березня 2024 року:
https://forms.gle/3QePdXJvwQJeFJ1U6;
2) зареєструватися на онлайн-зустріч з організаторами 1 березня 2024 р. о 15.00 за посиланням: https://cutt.ly/WwZ63KPu.
Отримати відповіді на додаткові запитання можна, надіславши їх на електронну адресу: talan@bank.gov.ua, зазначивши в темі листа «Global Money Week».
Дізнатися більше про заходи й умови конкурсів, знайти посилання на навчальні матеріали, які допоможуть підготуватися до проведення Всесвітнього тижня грошей, можна на лендингу Національного банку України: https://events.bank.gov.ua/gmw2024.
Повну інформацію також буде розміщено на веб-сайті Центру фінансових знань «Талан»: https://talan.bank.gov.ua/ та на його сторінках у соціальних мережах.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"