тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ СТУДЕНТАМ ВИПУСКНИКАМ ХАРКІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СПОРТУ

ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ СТУДЕНТАМ ВИПУСКНИКАМ ХАРКІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СПОРТУ

Ще один непростий рік навчання завершився в умовах повномасштабної війни.

Майбутнє держави залежить від кожного з нас, а особливо, від молоді. І, дивлячись на випускників Коледжу, з гордістю усвідомлюємо, що в Україні є ким пишатись і є кому творити її світле майбутнє.

30 червня 2023 року студентам випускникам, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Фізична культура і спорт» денної форми навчання освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» спеціальності 017 Фізична культура і спорт галузі знань 01 Освіта /Педагогіка успішно склали Державні комплексні кваліфікаційні екзамени, присвоєно кваліфікацію «Інструктор з фізкультури» видано дипломи державного зразка, які мешкають у Харкові та Харківській області.

Вручення дипломів проведено директором Коледжу Приходько Ігорем Вікторовичем. Він звернувся до студентів випускників з вітальним словом: «Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті й, звісно, він мав бути іншим. Але головне зараз – бути у безпеці. Для вас починається доросле та самостійне життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Не бійтеся нового і прагніть до найкращого! Я бажаю вам мирної, рівної та світлової життєвої дороги!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства».

У цьому році серед 37 студентів є особа, яка досягла високих результатів як у спорті, так і у навчанні. Так, диплом з відзнакою отримала: Близнецова Євгенія з відділення легкої атлетики.

Харківський фаховий коледж спорту пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. Диплом фахового молодшого бакалавра – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців у відповідних галузях знань.

Педагогічний колектив бажає випускникам 2023 року не відступати від своїх цілей і принципів, не відмовлятися від своїх мрій і сподівань, не дозволяти нікому завадити їм у досягненні успіху і слави.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"