тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Вручення дипломів молодшого спеціаліста студентам ІІ курсу закладу

Вручення дипломів молодшого спеціаліста студентам ІІ курсу закладу

Щирі посмішки, приємні слова викладачів, фото на згадку з одногрупниками …

25 червня 2021 року у Харківському державному вищому училищі фізичної культури № 1 здобувачам освіти ІІ курсу, які навчалися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» денної форми навчання, за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт», успішно склали комплексні Державні іспити, присвоєно кваліфікацію «Інструктор з фізкультури». У зв’язку із закінченням навчання видано дипломи державного зразка. 


 

У цьому році серед 33 студентів є особи, які досягли високих результатів як у спорті так і у навчанні. Так, диплом з відзнакою та Грамотою за відмінні успіхи в навчанні, за старанність, увагу, наполегливість в досягненні поставлених цілей отримала Ромасюк Софія (відділення легкої атлетики).

Харківське державне вище училище фізичної культури і спорту пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. Диплом молодшого спеціаліста – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців у відповідних галузях знань.

Адміністрація ХДВУФК № 1 Вітає студентів ІІ курсу з випуском і від чистого серця бажає вдалого старту у доросле життя, успішного пошуку своєї справи і своїх інтересів, добрих друзів і підтримки рідних, блискучих ідей і перспективних горизонтів, щастя в душі і вічного прагнення до своїх мрій!!!



Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"