тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Водне поло. Довгоочікувана зустріч особистого вчителя зі спорту відділення зі своїм вихованцем

Водне поло. Довгоочікувана зустріч особистого вчителя зі спорту відділення зі своїм вихованцем
Генеральним секретарем Федерації водного поло України В'ячеславим Бєлєвцовим, була надана пропозиція щодо підвищення кваліфікаційного рівня суддівської колегії : відвідувати навчально-тренувальні заняття в КДЮСШ, СДЮШОР, з метою обміну досвідом в умовах воєнного стану.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо", на чолі з Олексієм Шведовим, запросив відвідати навчально-тренувальні заняття з водного поло, вчителя зі спорту ХФКС, Світлану Вишневську.
Мета зустрічі була спрямована на обмін досвідом у тренерській роботі в нестандартних умовах з використанням освітніх платформ дистанційного навчання, до проведення навчально-тренувальних занять.
Також, зі старшим тренером збірної команди України U- 15, Віктором Момотом, було розглянуто питання щодо кандидатів до збірної команди U-15, також обговорили перспективу гравців Харківського фахового коледжу спорту, відділення водного поло, Максима ТЮКІНА та Гєрмана КЛИМЕНКА, в складі збірної національної команди України U-15.
Світлана Вишневська, зустрілася зі своїм вихованцем Михайлом Царьовим та його батьками. Відвідала навчально-тренувальний процес у Львівської КДЮСШ Юрія Кутенка, де зараз тренується Михайло під керівництвом старшого тренера-викладача водного поло Євгена Скиби та тренера-викладача водного поло, Ксенії Шенгельської, котрі підтримують харківського ватерполіста та надають йому практичну допомогу, згідно з рекомендаціями особистого вчителя зі спорту ХФКС, Світлани Вишневської.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"