тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Виховна година-застереження «Людина – не товар! Цінність людського життя – не предмет торгівлі!»

Виховна година-застереження «Людина – не товар! Цінність людського життя – не предмет торгівлі!»
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми є нагадуванням про актуальність проблеми та необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим, ведення превентивної роботи. Зважаючи на прямий чи опосередкований вплив повномасштабного вторгнення рф, внутрішнім переміщенням та економічним спадом, загалом населення стало більш схильним та уразливим до різних форм експлуатації, у зв’язку з цим актуалізується проблема потрапляння громадян України в ситуацію торгівлі людьми.
Не залишається без уваги ця проблема і в Харківському фаховому коледжі спорту. Вихователькою Ольгою ГОРБЕНКО для учнів і учениць 8-А та 8-В класів за допомогою сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet була проведена виховна година-застереження «Людина – не товар! Цінність людського життя – не предмет торгівлі!».
Метою заходу було: підвищити рівень поінформованості учнів і учениць щодо проблеми торгівлі людьми; сформувати уявлення про суть торгівлі людьми; з’ясувати причини торгівлі людьми; ознайомити учнів з різними формами торгівлі людьми; позбавитися небезпечних стереотипів щодо торгівлі людьми.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"