тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Виховна година у 10-Б класі 2024 рік

Виховна година у 10-Б класі 2024 рік
3 лютого 2024 р. в online-форматі з використанням сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet відбулася ознайомчо-інформативна виховна година з учнями 10-Б класу, організована класним керівником Олександром ШТИХОМ і вихователькою Ларисою ТРАЧ. До зустрічі була запрошена також заступниця директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА.
Під час зібрання зі здобувачами освіти були обговорені питання стану успішності за перший семестр 2023-2024 н.р., формування мотивації щодо підвищення рівня освітніх досягнень учнів у другому семестрі.
Класний керівник Олександр ШТИХ зосередив увагу хлопців на необхідності своєчасного виконання домашніх завдань з предметів та дотриманні дисципліни щодо відвідування навчальних занять. Підкреслив, що вчителі, вихователі, адміністрація коледжу завжди готові прийти на допомогу під час вирішення поточних питань, які стосуються навчання.
Вихователька Лариса ТРАЧ розповіла про особливості реалізації виховної роботи у закладі під час дистанційного навчання в умовах воєнного стану та зробила інформаційний екскурс на тему «Булінгу не місце в нашому житті! Реагуй!», закцентувавши увагу присутніх на неможливості жодної толерації будь-яких прояві цькування в оточенні.
Заступниця директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА зі свого боку додала, що наразі, нажаль, зʼявилися нові ознаки, за якими може відбуватися цькування – за національною ознакою тих осіб, які вимушено змінили місце проживання, знайшовши прихисток від війни поза межами України. Наголосила на важливості підтримання звʼязку здобувачів освіти, які перебувають закордоном, з родиною, закладом освіти, українською спільнотою задля забезпечення національної самосвідомості та самоідентифікації себе як громадян України. Це особливо важливо у розрізі питань вивчення української мови та літератури, історії України, культурної спадщини Батьківщини.
Педагоги ХФКС спільно зауважили, що вони завжди відкриті для зворотного звʼязку, до спілкування, діалогу з метою максимально оптимізувати освітній процес для вихованців.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"