тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Виховна година-спілкування у 10-Б класі «Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки»

Виховна година-спілкування у 10-Б класі «Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки»

До Дня памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років вихователькою Ларисою ТРАЧ та класним керівником 10-Б класу Олександром ШТИХОМ для вихованців ХФКС була проведена виховна година-спілкування «Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки».

8 травня ми вшановуємо подвиг українського народу, його вагомий внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни. Також у цей травневий день ми утверджуємо спадкоємність традицій воїнів – переможців нацизму та нинішніх захисників нашої Вітчизни, консолідуємо суспільство навколо ідеї захисту України, яка є актуальною, як ніколи раніше.

Окрім подій Другої світової війни педагоги разом зі здобувачами освіти обговорювали також питання євроінтеграції у розрізі 9 травня, встановленого в Україні як День Європи Указом Президента України «Про День Європи» від 08.05.2023 №266/2023, який відзначається щороку спільно з державами Європейського Союзу.

Це рішення прийнято «усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань».

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"