тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Виховна година-роздум з елементами тренінгу «Торгівля людьми в умовах війни: як не стати жертвою?»

Виховна година-роздум з елементами тренінгу «Торгівля людьми в умовах війни: як не стати жертвою?»
18 жовтня 2024 р. в Європейський день боротьби з торгівлею людьми для здобувачів освіти 9-Г класу вихователькою Зоєю АМЕЛІНОЮ та класним керівником Вікторією АНДРЄЄВОЮ була проведена виховна година-роздум з елементами тренінгу «Торгівля людьми в умовах війни: як не стати жертвою?».
Метою виховного заходу було: підвищення рівня поінформованості та обізнаності вихованців стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми, її причин, форм та етапів, основних правил безпеки щодо протидії цьому явищу.
Торгівля людьми – це ганебне явище, з яким необхідно боротися. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Проблема торгівлі людьми особливо загострилася в Україні після повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави. Під загрозою торгівлі залишаються як особи, які вимушені виїхати за кордон, так і ті що залишились на території України та на тимчасово окупованих територіях.
Під час заходу до уваги учнівства було запропоновано перегляд презентації, відеоматеріалів, що допомогло більш детальніше розкрити сутність проблеми торгівлі людьми в Україні в умовах воєнного стану, зрозуміти, як захистити себе від небезпеки, куди звертатися, якщо стали жертвою торгівлі. Мозковий штурм, який провели педагоги наприкінці заходу, сприяв вивченню рівня обізнаності дітей щодо даної проблеми.
Діти прийшли до висновку: у випадку, якщо ви стали жертвою торгівлі людьми або свідком такої ситуації не мовчить! Звертайтеся до державних та міжнародних організацій за допомогою, таким чином ми зможемо знизити рівень торгівлі людьми. Виховний захід зацікавив дітей своєю інформативністю та допоможе у майбутньому уникнути небезпеки.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"