тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ»

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ»
Згідно з «Планом проведення відкритих занять викладачами Харківського фахового коледжу спорту протягом 2023-2024 навчального року» у середу, 25 жовтня 2023 року для здобувачів освіти 1-го курсу у режимі онлайн з допомогою освітньої платформи Meet Google.com проведено відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Теорія і методика легкої атлетики» на тему: «Проведення уроку з легкої атлетики, аналіз методики проведення», викладач Вікторія КОВЄРЯ. На викладання цієї дисципліни згідно з Навчальним планом відведено 60 аудиторних годин, переважно це практичні заняття.
На занятті були присутні заступниця директора з навчально-методичної частини Олена ФЕДУНОВА, методист навчальної частини Галина ДУСЬ.
На початку заняття викладач нагадала студентам матеріал минулого заняття, а саме про важливість проведення розминки, після цього студенти провели дві гри на увагу.
Основна частина заняття була відведена на продовження вивчення загальнорозвиваючих вправ з вихідним положенням на місці, з предметами, вправи біля опори, ЗРВ поточним способом. Студенти виконували вправи, при цьому враховуючи, що їх треба виконувати у дзеркальному показі, чітко з потрібною інтонацією надавати команди, пам’ятати що треба дотримуватись рахунку 2 по 8, або 4 по 4, правильно закінчувати вправи. Викладач звернула увагу деяких студентів на допущені помилки.
Далі студенти виконували вправи біля опори у вихідному положенні обличчям до опори, спиною та боком до опори.
Викладач зазначила, що складнокоординаційні вправи завжди необхідно пояснювати і показувати.
Олександр ВИСОКОС підготував і провів руханку, присутні виконували вправи під музичний супровід. Традиційно, наприкінці заняття для студентів бажаючих підвищити свою оцінку є декілька хвилин для показу презентації на тему: «Історія легкої атлетики в Україні».
Наприкінці заняття викладач задала домашнє завдання: підготувати п’ять вправ біля опори, вправи у ходьбі.
Теоретичний матеріал і домашнє завдання викладач виклав на сторінку Google classroom корпоративної пошти hfks.ukr.
Вікторія КОВЄРЯ заняття проводила у швидкому темпі, підтримувала тісний зв’язок з аудиторією, багато часу приділяла практичному виконанню вправ студентами, аналізувала виконання вправ, вказувала на допущені помилки і шляхи їх вирішення. Заняття проведено на високому методичному рівні.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"