тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ВСТУПНИКАМИ -2024 РОКУ НА НАВЧАННЯ ДО ХАРКІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СПОРТУ

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ВСТУПНИКАМИ -2024 РОКУ НА НАВЧАННЯ ДО ХАРКІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СПОРТУ
27 червня 2024 року о 11.00 годині на платформі Google Meet заступницею голови Приймальної комісії Харківського фахового коледжу спорту Оленою ФЕДУНОВОЮ, проведено онлайн-зустріч із вступниками – 2024 року, які виявили намір вступити на навчання до Коледжу.
У зустрічі взяли участь відповідальний секретар Приймальної комісії Ірина ВОРОПАЙ, методистка спортивної частини; заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Олена КАБИЧЕНКО, методистка спортивної частини.
Учасників онлайн-зустрічі познайомлено з працівниками Приймальної комісії Коледжу, поінформовано про роботу Консультаційного центру, детально викладено важливі нюанси Вступу, етапи Вступної кампанії-2024 року, створення особистих електронних кабінетів, про кваліфікований електронний підпис вступників та їх батьків, конкурсний відбір на спеціальність 017 Фізична культура і спорт та проведення творчих конкурсів.
За результатами Анкетувань для участі у творчих конкурсах для спілкування та надання настанов створено за двома месенджерами (Вайбер, Вацап) спільноти з числа бажаючих вступників, в яких протягом Вступної кампанії буде розміщуватися вся необхідна інформація. Також, створені окремі месенджер спільноти з батьками для їх подальшого інформування щодо участі їх дітей у конкурсному відборі.
Під час зустрічі було надано ґрунтовну та вичерпну інформацію.
З метою закріплення прослуханої інформації та для подальшого користування у месенджер спільнотах вступників розміщено презентаційний матеріал та буклет.
Побажаємо нашим вступникам успіху!!!
Запрошує до вступу на навчання до Коледжу обдаровану у спорті молодь!!!
ТВОРИМО ІСТОРІЮ УКРАЇНСЬКОГО СПОРТУ РАЗОМ!!!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"