тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Урок памʼяті та жалоби до Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії 4 червня

Урок памʼяті та жалоби до Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії 4 червня

За рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19.08.1982 р. щороку 4 червня у світі відзначається Міжнародний день безвинних дітей – жертв агресії.

4 червня в Україні вшановують пам’ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії. День пам’яті встановила Верховна Рада України у 2021 р..

З 2014 р. розпочалася російська збройна агресія на Донбасі. Уже відтоді на Сході гинули, зникали безвісти, були пораненими й травмованими невинні українські діти. Повномасштабна російська агресія 2022 р. знову змусила нашу державу відчути, як це, коли безневинні діти страждають через війну.

У Харківському фаховому коледжі спорту за допомогою сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet виховательками Олесею ЖУК, Ларисою ТРАЧ та Ганною ШКОЛЬНОЮ був проведений урок памʼяті та жалоби до Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії 4 червня.

Найважливіше для нас – діти! Найстрашніше – їх смерть і страждання!

Цим злочинам немає жодного виправдання! Наслідки російської агресії в Україні весь світ пам’ятатиме ще упродовж століть. Ми ніколи не пробачимо смерті безневинних дітей, які повинні були стати майбутнім нашої держави!

Вічний спокій маленьким, невинним душам!

Віримо в Україну!

Віримо в ЗСУ!


 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"