тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

УРОК ІНФОРМАТИКИ У ХФКС ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ 2023

УРОК ІНФОРМАТИКИ У ХФКС ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ 2023

Згідно з Концепцією НУШ, виховання у закладах освіти має здійснюватися під час навчання, а не тільки під час окремих виховних годин. Зокрема, у формулі НУШ закладений наскрізний процес виховання, який формує цінності. Освітній процес сукупно і системно охоплює навчання, виховання і розвиток здобувачів освіти. Отже, виховний процес є невіддільним складником усього освітнього процесу й орієнтується на загальнолюдські цінності.

Нещодавно у нашій державі відзначався День Захисників і Захисниць України. Тому педагоги ХФКС звернули увагу дітей до питань патріотизму, національної самосвідомості та самоідентифікації під час навчальних занять.

Так, з метою актуалізації та узагальнення раніше здобутих знань учнів з інформатики, розширення та збагачення знань за темами «Опрацювання мультимедійних об’єктів», «Формати аудіо- та відеофайлів», «Програмне забезпечення для опрацювання об’єктів мультимедіа», «Налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду», «Розв’язування компетентнісних задач», а також виховування в учнів цікавості до пізнання творчих здобутків сучасного українського мистецтва, формування в учнів почуття гордості за свою Батьківщину Україну учителями інформатики Марією МАСЛОВОЮ, Наталією МОШЕНСЬКОЮ та Ольгою ГОРБЕНКО вже традиційно для вихованців 8-х класів коледжу був проведений інтеграційний урок інформатики у формі гри-змагання «Пісенна душа українська».

В ігровому форматі учні мали можливість перевірити свою обізнаність із сучасним українським музичним мистецтвом, позмагатися, на практиці ознайомитися із технічними деталями опрацювання мультимедійних об’єктів.

У ХФКС навчаємо і виховуємо майбутнє покоління патріотів – гідних громадян України!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"