тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ТАРАСОВІ СЛОВА – ТО ПРАВДА ЖИВА» (до 210-річчя від дня народження Шевченка Т.Г.)

«ТАРАСОВІ СЛОВА – ТО ПРАВДА ЖИВА» (до 210-річчя від дня народження Шевченка Т.Г.)
9 березня – день народження провідника української культури, великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У національній свідомості кожного українця Тарас Шевченко займає місце національного героя, нескореного борця за волю України. Людини, яка не просто творила, а надихала до патріотизму, боротьби за правду, свободу та гідне майбутнє нашої країни.
Напередодні памʼятної дати вшанували памʼять Кобзаря й у Харківському фаховому коледжі спорту. Для учнів 7-8 класів коледжу учителькою мистецтва, трудового навчання Олесею ЖУК, виховательками Ларисою ТРАЧ, Іриною КОЛЕСНІК, Ганною ШКОЛЬНОЮ, Маргаритою НОНКОЮ і класним керівником 7-А класу Тетяною МИРОШНИЧЕНКО в online-форматі з використанням сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet був проведений урок творчої памʼяті «Тарасові слова – то правда жива».
Метою заходу було: розширити знання учнів про життя і творчість Т.Г. Шевченка, сформувати розуміння величності поета у світовій історії; виховувати пошану до героїчного минулого, до свого народу, любов до рідного краю, до світлого образу Тараса Шевченка, показати значення його творчості для українського народу.
У день народження митця шануймо памʼять Тараса Григоровича!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"