тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«СОБОРНА МАТИ УКРАЇНА, ОДНА ДЛЯ ВСІХ ЯК ОБЕРІГ!»

«СОБОРНА МАТИ УКРАЇНА, ОДНА ДЛЯ ВСІХ ЯК ОБЕРІГ!»

22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, Україна відзначала урочисту дату – День Соборності. Злука задекларувала об’єднання українських земель в одній державі та продемонструвала соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини. Ця подія була знаковою для українського державотворення. Сьогодні це свято символізує єдність українських земель і відіграє значну роль в історії нашої країни.

Вихователем Морозовою С.В. для учнів 11-х класів була проведена виховна година на тему «Україна – Соборна». Метою заходу було: поглибити знання молоді про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, висвітлити культурні надбання та ознайомити з цікавими фактами про Україну; виховувати патріотичні почуття та повагу до держави; формувати інтерес до вивчення історії України; звернути увагу на актуальність для сьогодення питання збереження територіальної цілісності України. Учням розповідали, що під поняттям «соборність» маємо розуміти передусім духовну єдність українців. Без такого розуміння поняття «соборність» не буде мати властивого йому змісту.

Становлення державницької свідомості – довгий процес. Не дивлячись на те, що через історичні обставини Україна програвала деякі етапи визвольної боротьби, уявлення нашого народу про єдність людей, які населяють цю територію, було достатньо силою, аби подолати всі перешкоди.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"