тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

СИЛА В ЄДНОСТІ! БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У ХАРКІВСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СПОРТУ

СИЛА В ЄДНОСТІ! БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У ХАРКІВСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СПОРТУ

Третій рік кривавого терору російської навали вимагає від усього українського народу титанічних зусиль задля стримування агресора та захисту незалежності і суверенітету нашої держави.

Безумовної підтримки потребують наші незламні – воїни ЗСУ, ТРО, волонтери. Тільки разом, спільними зусиллями ми можемо дати відсіч ворогу.

Спортивна родина Харківського фахового коледжу спорту не може бути осторонь своїх захисників у цей складний час.

Так, у коледжі започатковано проведення благодійних заходів на підтримку Збройних Сил України. Перший з яких, благодійний ярмарок, відбувся 15 березня 2024 р. на базі спортивно-гуманітарного центру «Акварена». Доброчинна подія об’єднала вихованців ХФКС, педагогів, батьків та всіх небайдужих людей, які підтримують наш заклад і наших спортсменів у лихі часи воєнного сьогодення.

Окрім збору коштів, які підуть на потреби ЗСУ та гуманітарну допомогу мешканцям Харкова та Харківської області, метою заходу було висловити слова вдячності і підтримки волонтерам, які не тільки словом, а й ділом, своєю роботою доводять свою небайдужість до проблем інших людей. Це і співробітники ХФКС, а також небайдужі харківʼяни, які допомагають вихованцям та колективу коледжу.

Почесними гостями на заході були присутні представники адміністрації, військові, заслужені спортсмени-олімпійці з числа випускників коледжу:

Директор Департаменту у справах сімʼї, молоді і спорту Харківської міської ради, Олександр ВЛАСЕНКО;

Директор Департаменту по роботі з громадськими обʼєднаннями Харківської міської ради, Нікіта СТЄРІН;

Радник голови Харківської обласної ради, Євген ГРИЦЬКОВ;

Полковник, Володимир АРАП;

Полковник, Єгор БРИДНЯ;

Начальник Управління у справах молоді та спорту ХОВА, Костянтин АНАНЧЕНКО;

Заступник голови Відділення НОК України в Харківській області, Віктор ХРИСТОЄВ;

Український парапловець, Герой України, заслужений майстер спорту, пʼятиразовий чемпіон Паралімпійських ігор 2016 року та пʼятиразовий чемпіон Паралімпійських ігор 2020 року випускник ХФКС Максим КРИПАК;

Український стрілець з лука, заслужений майстер спорту, бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 року, випускник ХФКС Олександр СЕРДЮК.

Зі словами подяки до присутніх звернувся директор Харківського фахового коледжу спорту Ігор ПРИХОДЬКО. Засвідчивши від себе особисто та від імені колективу закладу шану та вдячність Збройним Силам України, волонтерам і всім тим, завдяки кому наш коледж, наше місто і наша країна вже третій рік протистоїть російській агресії. 

За спільним погодженням колективу коледжу була закладена ініціатива створення «Благодійного фонду ХФКС».

Під час заходу були відзначені і нагороджені волонтери, військовослужбовці та всі ті, хто не словом, а ділом допомагають нашій країні здобувати перемогу як на полі бою, так і в тилу:
Почесною грамотою від начальника Харківського гарнізону, бригадного генерала юстиції Сергія МЕЛЬНИКА;
Відзнакою «Волонтерська доблесть» від начальника Харківського гарнізону, бригадного генерала юстиції Сергія МЕЛЬНИКА;
Відзнакою «За визволення Харківської області» від начальника Харківського гарнізону, бригадного генерала юстиції Сергія МЕЛЬНИКА;
Відзнакою «За оборону міста-героя Харків» від начальника Харківського гарнізону, бригадного генерала юстиції Сергія МЕЛЬНИКА;
Подякою від Харківського міського голови Ігоря ТЕРЕХОВА;
Подякою Харківського фахового коледжу спорту.

Наприкінці заходу всі присутні були запрошені на благодійний ярмарок, де можна було придбати смаколики та вироби ручної роботи, сувеніри, які підготували колектив ХФКС разом зі спортсменами та їх батьками.

Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час!

Об’єднуємо зусилля та згуртовуємося заради ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні! Героям Слава!


 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"