тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ШЕВЧЕНКОВІ ДУМКИ ПЕРЕЖИВУТЬ ВІКИ» (до 210-річчя від дня народження Шевченка Т.Г.)

«ШЕВЧЕНКОВІ ДУМКИ ПЕРЕЖИВУТЬ ВІКИ»  (до 210-річчя від дня народження Шевченка Т.Г.)
9 березня виповнюється 210 років від дня народження нашого славетного поета, художника, прозаїка, драматурга, мислителя, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу.
Напередодні памʼятної дати вшанували памʼять Кобзаря й у Харківському фаховому коледжі спорту. Для учнів коледжу вихователькою Ларисою ТРАЧ і класним керівником 10-Б класу Олександром ШТИХОМ в online-форматі з використанням сервісу відеотелефонного звʼязку Google Meet була організована тематична зустріч – година спілкування «Шевченкові думки переживуть віки». До заходу була запрошена також заступниця директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА.
Метою заходу було: продовжити ознайомлення учнів із важким життям та творчістю великого сина українського народу Шевченка Т.Г.; на основі творів поета продемонструвати красу і чарівність Шевченкового слова; виховувати почуття гордості за Україну, за її національного генія.
Минуло два століття з дня народження славного сина України, але зайдіть у будь-який клас – і ви побачите прикрашений вишитим рушником портрет Кобзаря. Майже в кожній родині є збірник його творів. Він – як член сім’ї, як найдорожча людина.
У день народження митця шануймо памʼять Тараса Григоровича!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"