тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Щодо проведення творчого конкурсу дитячого малюнку «Світ, у якому я хочу жити» (місто Шарлеруа, Бельгія & місто Харків, Україна)

Щодо проведення творчого конкурсу дитячого малюнку «Світ, у якому я хочу жити» (місто Шарлеруа, Бельгія & місто Харків, Україна)
Міжнародна асоціація миротворців ООН «Солдати миру» AISP/SPIA, Соціокультурний центр творчості «Les hirondelles», ГО «Громадське обʼєднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни», за сприяння Департаменту освіти, Департаменту міжнародного співробітництва, Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями, Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди анонсують проведення конкурсу дитячого малюнку під робочою назвою «Світ, у якому я хочу жити», з проведенням виставки робіт переможців, в якому б прийняли участь діти Харкова/Харківської області або діти ВПО, що на теперішній час мешкають у Харкові/Харківській області, інших областей України, або перебувають за кордоном, які побачили і відчули на собі жахи сьогоднішньої війни. Особлива увага – дітям, що мешкають/-ли в районах області, та знаходилися там під час знаходження населеного пункту перебування безпосередньо у зоні активного ведення бойових дій або тимчасової окупації. Конкурс проводиться серед дітей, що відчули на собі пекельний подих війни, з метою дати їм можливість через творчість, посередництвом художніх прийомів, методів, засобів та форм виявити, відкрити у собі потенціал творця свого майбутнього, відчути відповідальність за побудову мирного суспільства.
Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримки творчих, художніх здібностей і талантів серед юних дарувань Харкова, як мешканців міста, що значно постраждало і дотепер перебуває під агресивними проявами воєнних дій.
Конкурс спрямований на виховання молоді в дусі культури миру, проголошення дітьми власної думки та світобачення через малюнки, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність.
За умовами конкурсу з боку бельгійської сторони, 45 відібраних робіт мають бути виставлені в м. Шарлєруа (Бельгія), а 10 фіналістів запрошені на відкриття виставки. Бельгійська сторона забезпечуватиме прийом харківської делегації.
У свою чергу, до організації і проведення конкурсу і виставки залучено також ветеранські, миротворчі кола Бельгії, у тому числі віце-президента SPIA по Західній Європі Альберта Тибора, яких цей проєкт вразив і вони мають намір після Шарлєруа організувати цю ж виставку в декількох містах Бельгії та Північної Франції. У подальшому виставку планується продемонструвати у Харкові, а також у країнах, де є партнерські ветеранські миротворчі організації.
Запрошуємо взяти участь у конкурсі!
УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ
■ Конкурс дитячого малюнка «Світ, у якому я хочу жити» проходить в один тур у дистанційному форматі, у трьох вікових категоріях, а саме:
06 – 10 років;
11 – 14 років;
15 – 17 років.
■ Розміри малюнків – формат А3.
■ Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно тощо) і виконані у будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда тощо), дозволяється використання різноманітних творчих засобів та технік – у т.ч. – вишивка, шиття аплікація, паперопластика, макраме – тощо.
■ У конкурсі можуть брати участь здобувачі освіти від 6 до 17 років включно, що навчаються у закладах загальної середньої освіти Харківської області або міста Харкова.
■ Кількість конкурсних робіт від одного учасника – одна.
■ Подані на конкурс роботи (малюнки) мають бути оригінальними творами учасників. Заборонено подавати раніше оприлюднені малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують права третіх осіб.
■ Малюнки учасників мають відповідати темі конкурсу.
■ Малюнок повинен бути кольоровим (НЕ чорно-білим).
■ До участі у Конкурсі допускаються роботи, що виконані лише автором без допомоги батьків або сторонніх осіб.
Для участі у Конкурсі слід подати на адресу організаторів unpmckonkurs2023@gmail.com (у полі «ТЕМА» обов’язково необхідно вказати: «ПРІЗВИЩЕ, ІМʼЯ. КОНКУРС «СВІТ, У ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ»):
1) Заявку на участь.
2) Фотографію роботи в форматі JPG (до розгляду приймаються фотографії належної якості, зроблені при денному освітленні, чіткі).
3) 5 речень, в яких учасник розповідає про себе, та про те, що надихнуло взяти участь у конкурсі та створити дану роботу.
Заявка вважається прийнятою тільки у тому випадку, якщо до неї додано всі зазначені вище документи.
Участь у конкурсі (факт відправки заявки) означає повне і беззастережне прийняття учасником умов і правил проведення конкурсу і згоду з ними, а також згоду на фото- та відеозйомку учасників та їх робіт.
Заявки приймаються з 15 квітня по 15 травня 2023 р. до 18.00.
Підсумкове засідання журі щодо встановлення остаточних результатів – 16 травня 2023 року.
Оцінювання проходитиме за 10 бальною шкалою. Рішення журі є остаточними, перегляду і зміні не підлягає. Своє рішення члени журі не коментують. Публічного обговорення та рецензування робіт не відбувається.
Роботи авторам не повертаються.
Оголошення результату – 16 травня 2023 р. до 24:00 год. шляхом розміщення інформації на сторінках організаторів:
https://www.facebook.com/cschirondelles
https://unpmc-news.blogspot.com
https://www.facebook.com/grom.kharkiv
https://www.facebook.com/profile.php?id=100051030983657
Розсилка дипломів всім учасникам (електронний варіант) – до 18 червня 2023 р..
17 – 22 травня 2023 р. роботи-переможці передаються Організаційному комітету фізично в зручний спосіб (особисто або «Новою поштою») та далі транспортуються представником Організаційного комітету до місця виставки.
Учасники, у т.ч ті, що перебувають під час проведення конкурсу за кордоном, узгоджують питання щодо передачі робіт безпосередньо з представниками оргкомітету, звʼязавшися за вказаними телефонами.
Учасники Конкурсу передають ГО «Об’єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни» майнові права на надані роботи.
Неналежним чином оформлені та невчасно надіслані роботи на конкурс не приймаються.
Участь у конкурсі безкоштовна.
Контакти:
☎ +380961235237 (також Viber);
☎ +32489538275 (також Viber);
unpmcnews@gmail.com (для довідок);
unpmckonkurs2023@gmail.com (відправка електронного варіанта робіт)
https://www.facebook.com/cschirondelles
https://www.facebook.com/grom.kharkiv
https://www.facebook.com/profile.php?id=100051030983657
https://www.instagram.com/p/CpOSYzoNDnt/?igshid=MDJmNzVkMjY=
https://instagram.com/laferetpeace?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"