тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«Ще зацвіте над Україною: через творчість – допомагаємо Збройним Силам України!»

«Ще зацвіте над Україною: через творчість – допомагаємо Збройним Силам України!»
Два роки повномасштабного вторгнення не залишили, напевно, байдужим жодного українця. Кожен з нас, свідомих громадян своєї держави, розуміє важливість спільної роботи всього суспільства задля Перемоги: кожен та кожна, на своєму місці і в міру своїх сил і можливостей долучаються до допомоги нашим незламним ЗСУ.
Вихователька Харківського фахового коледжу спорту, учителька образотворчого мистецтва і трудового навчання Олеся ЖУК реалізувала власну ініціативу – незвичайний АРТпроєкт «Через творчість – допомагаємо Збройним Силам України!».
За підтримки ГО «Сучасна жінка» та Благодійного фонду «Чужих дітей не буває!» Олеся Миколаївна отримала справжні гільзи від артилерійських снарядів. Ті, що прилетіли до нас від ворога в районі Бахмуту – міста в Донецькій області, де ведуться наразі найзапекліші бої. Ті, що намагалися вбити українців.
Цей металевий реманент було отримано від військових суто для мистецьких цілей. Ці страшні артефакти злодіянь російської навали було перетворено нашою майстринею-художницею на витвір мистецтва. Вони можуть використовуватися як вази для квітів або просто як сувеніри для дому, офісу, кавʼярні тощо і не дозволять забути про нашу боротьбу та подвиг нашого народу, про все те зло, яке принесли наші сусіди-рашисти на нашу землю, про біль і втрати, про всі ті жахіття, які відбувалися і відбуваються в окупованих містах і селах. І ще і ще раз будуть нагадувати, що ми незламні, що ми не підкоримося, що обов’язково переможемо і розквітне наша Україна!
Олеся Миколаївна розписала гільзи вручну, застосовуючи пальчикову техніку декоративного Петриківського розпису акриловими фарбами з наступним покриттям виробу лаком.
Цей ексклюзивний виріб наша колежанка передає на благодійний ярмарок, який буде організовано ХФКС. Усі кошти, отримані за цей лот, як і за всі інші на ярмарку, будуть передані на потреби Збройним Силам України.
Чекаємо із нетерпінням зустрічі із поціновувачами справжньої хенд-мейд продукції на ярмарку. Будемо раді бачити кожного і кожну, хто готовий цікаво й змістовно провести час і долучитися до підтримки й допомоги нашим ЗСУ.
Пишаємося кожним, хто не зупиняється ні на день у своїх важливих справах на шляху до Перемоги та в підтримці тих, кому зараз гірше, ніж нам!
Разом – до Перемоги!
Слава ЗСУ!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"