тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Розпочався другий Державний комплексний кваліфікаційний екзамен «Медичні та біологічні основи фізичної культури та спорту»

Розпочався другий Державний комплексний кваліфікаційний екзамен «Медичні та біологічні основи фізичної культури та спорту»
Сьогодні 22 червня 2023 року о 9.00 годині розпочався другий Державний комплексний кваліфікаційний екзамен «Медичні та біологічні основи фізичної культури та спорту» у студентів другого курсу групи 2.1. (12 осіб) в дистанційному режимі за допомогою відеоконференції через додаток Google Meet.
Заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена Федунова представила членів комісії у складі:
Голова Державної кваліфікаційної комісії ХФКС - Собко Ірина Миколаївна, доцент кафедри олімпійського і професійного спорту, спортивних ігор та туризму, кандидат наук з фізичного виховання Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.
Члени комісії:
Бикова О.Л. (екзаменатор) – голова циклової комісії гуманітарної, соціально-економічної та природничо-наукової підготовки, викладач навчальних дисциплін «Біохімія та біохімія спорту», «Фізіологія людини та фізіологічні основи фізичної культури», «Основи медичних знань та масажу», спеціаліст вищої категорії;
Секретар комісії: Дусь Г.Ф., методист навчальної частини.
Членами комісії було встановлені відповідності високого рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійної програми.
Наприкінці, голова Державної кваліфікаційної комісії ХФКС – Собко Ірина Миколаївна оголосила результати складання Державного комплексного кваліфікаційного екзамену студентами II курсу групи 2.1. та подякувала усім студентам за ґрунтовну підготовку:
Близнецова Євгенія – 100 А відмінно
Бойко Маргарита – 100 А відмінно
Багарада Сергій – 92 А відмінно
Ємеліна Вікторія – 95 А відмінно
Мігов Ілля – 84 В добре
Едокпаі Самуель – 84 В добре
Сич Валерій – 82 В добре
Винничук Антоній – 82 В добре
Ремізова Євгенія – 82 В добре
Шпірний Роман – 82 В добре.
Пахар Олександр – 80 С добре
Чуйко Аліна – 80 С добре
Адміністрація Коледжу Вітає студентів групи 2.1, які виконали теоретичний і практичний курс навчання за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт та успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен. Бажаємо рухатися в правильному напрямку по дорозі життя, присвятити себе улюбленій справі, досягати намічених цілей і підкорити будь-які вершини, летіти назустріч мрії та залишатися завжди щасливою і життєрадісною людиною.
 
 
 
 
 
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"