тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Розпочалися Державні комплексні кваліфікаційні екзамени

Розпочалися Державні комплексні кваліфікаційні екзамени
Сьогодні 17 червня 2023 року о 9.00 годині розпочався перший Державний комплексний кваліфікаційний екзамен з «Теорії та методики фізичного виховання і загальної теорії спорту та її прикладних аспектів» у студентів другого курсу групи 2.1. (12 осіб) в дистанційному режимі за допомогою відеоконференції через додаток Google Meet.

Відповідно до наказу директора Коледжу від 15 червня 2023 року         № 39-ВЧ «Про допуск до Державної атестації студентів-випускників за освітньо-професійним ступенем «фахового молодшого бакалавра» у 2022-2023 навчальному році допущені до Державної атестації усі 37 студентів другого курсу денної форми навчання галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 017 Фізична культура і спорт, які виконали всі вимоги фахової підготовки освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр».

Заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена ФЕДУНОВА ознайомила присутніх з наказом директора Коледжу від 10 травня 2023 року № 26-ВЧ «Про призначення голови та створення Державної

кваліфікаційної комісії у 2022-2023 навчальному році» та представила членів комісії у складі:

Голова Державної кваліфікаційної комісії ХФКС - Собко Ірина Миколаївна, доцент кафедри олімпійського і професійного спорту, спортивних ігор та туризму, кандидат наук з фізичного виховання Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Члени комісії: 

Чівуріна Л.Г. (екзаменатор) – голова циклової комісії професійної і практичної підготовки, викладач навчальних дисциплін «Теорія та методика фізичного виховання», «Загальна теорія спорту та її прикладні аспекти», спеціаліст вищої категорії;

Кроха Р.М.– викладач навчальної дисципліни «Характеристика та історія становлення фізичної культури та спорту», спеціаліст І категорії;

Секретар комісії: Дусь Г.Ф., методист навчальної частини.

Проведення Державного комплексного кваліфікаційного іспиту тривало в робочій та, водночас, доброзичливій і дружній атмосфері. Всі студенти вчасно витягли білети, розпочали готуватися до усної відповіді та показали відповідальне ставлення до підготовки, адже результат всієї групи був позитивним. Членами комісії було встановлені відповідності високого рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійної програми.

Наприкінці, голова Державної кваліфікаційної комісії ХФКС – Собко Ірина Миколаївна оголосила результати складання Державного комплексного кваліфікаційого іспиту студентами ІІ курсу групи 2.1. та подякувала усім студентам за ґрунтовну підготовку:

Близнецова Євгенія – 100 А відмінно 

Бойко Маргарита – 95 А відмінно

Багарада Сергій – 92 А відмінно 

Ємеліна Вікторія – 92 А відмінно

Мігов Ілля – 90 А відмінно

Сич Валерій – 90 А відмінно

Чуйко Аліна – 90 А відмінно 

Винничук Антоній – 82 В добре

Едокпаі Самуель – 80 С добре

Пахар Олександр – 80 С добре

Ремізова Євгенія – 74 С добре

Шпірний Роман – 74 С добре.


Адміністрація Коледжу Вітає студентів групи 2.1. із складанням першого Державного комплексного кваліфікаційного іспиту! Бажаємо успішної реалізації всіх задумів!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"