тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Проведено нараду: розглянуті питання, що знаходяться на контролі

Проведено нараду: розглянуті питання, що знаходяться на контролі

10 жовтня 2023 року, заступниця директора з навчально-методичної роботи Харківського фахового коледжу спорту Олена ФЕДУНОВА, в режимі on-line провела нараду викладачів.

В ході наради розглянуто питання порядку денного, що знаходяться на контролі: 

  1. Про проведення атестації педагогічних працівників навчальної частини Коледжу у 2023-2024 навчальному році.
  2. Про перевірку навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін, індивідуальних планів та облік роботи викладачів, планів циклових комісій 
  3. Про виконання єдиних вимог до ведення та оформлення електронних журналів.
  4. Про підготовку презентації вибіркових навчальних дисциплін викладачами Карпенко В.В., Космінським О.М., Совою М.А. відповідно до переліку дисциплін вільного вибору студента.
  5. Про організацію та проведення студентської науково-практичної конференції.
  6. Різне 

         6.1. Про виконання доручення керівництва Харківської обласної військової адміністрації до листа Міністерства цифрової трансформації України від 28.06.2023 № 1/06-6-7105 щодо перегляду профільного освітнього серіалу на платформі Дія.Освіта: «Обережно! Кібершахраї» та «Кіберняні».
         6.2. Про конкурс «Жінки в спорті».

 


Під час засідання розглянуто презентаційний матеріал щодо атестації педагогічних працівників та обговорено поточні питання. За результатами засідання наради складено Протокол та ухвалені відповідні рішення.

У нараді викладачів навчальної частини Коледжу взяла участь Ірина ВОРОПАЙ, методист спортивної частини, яка розповіла про відновлення Національним Олімпійським комітетом конкурсу «Жінки в спорті» та вручення спеціальної нагороди НОК України «Жінки та спорт».

Нагорода НОК України «Жінки та спорт» – спеціальна нагорода, що спрямована на дотримання гендерної рівності у спорті та посилення ролі жінок і дівчат в олімпійському спорті.

В номінації «Краса та слава» приймає участь від всієї Харківщини студентка 2 курсу групи 2.2. Коледжу - Тищенко Валерія.

Тищенко Валерія Євгеніївна – Заслужений майстер спорту України, член національної збірної команди України з плавання синхронного. Показала найвищі досягнення у національних та міжнародних змаганнях. 

Побажаємо Валерії успіхів!

Дякуємо нашим захисниками та захисницям за можливість подовжувати виконувати свою роботу! Разом до Перемоги!

 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"