тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні (ГО ВМР «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН» (Let’s do it Ukraine)

Проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні (ГО ВМР «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН» (Let’s do it Ukraine)
Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Молодь та громадяни обʼєднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.
Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2023 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні світу.
Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.
Організатори закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.
Деталі та інструкції у новинах на сайті http://www.letsdoitukraine.org/www.letsdoitukraine.org
Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine об’єднує громадян з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.
Спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводить щорічно Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».
Україна стане частиною міжнародного руху, акції прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників. У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни.
Реєстрації результатів участі у Всесвітньому дні прибирання буде відкрита до 25 вересня 2023 р. включно за посиланням: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"