тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Проведення онлайн-презентації медіаосвітніх видань та ресурсів АУП

Проведення онлайн-презентації медіаосвітніх видань та ресурсів АУП
Академія української преси запрошує педагогічних працівників України долучитися до онлайн-презентації медіаосвітніх видань та ресурсів АУП, які стануть у нагоді освітянам під час планування своєї діяльності в новому навчальному році. Захід відбудеться у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
У рамках своєї медіаосвітньої діяльності тренерами та експертами Академії української преси з 2010 року регулярно проводяться різнопланові заходи, тренінги, конференції, конкурси, реалізуються масштабні проєкти, здійснюється підготовка наукових, методичних та навчальних посібників та ресурсів з медіаграмотності для різних категорій громадян, в тому числі й для педагогів різних ланок та освітніх галузей.
25 травня 2023 р. о 14:00 відбудеться онлайн-презентація медіаосвітніх видань та ресурсів АУП для педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників.
Для участі в заході необхідно до 22 травня 2023 р. включно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/82ioM7wbxQa5vqhd6
Тривалість заходу – 1 година.
У разі виникнення питань звертатися за електронною адресою m.zaporozhchenko@aup.com.ua (Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм АУП).

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"