тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Проведення фізкультурно-оздоровчого заходу MOVE week 2023

Проведення фізкультурно-оздоровчого заходу MOVE week 2023

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що 22-28 травня 2023 р. в онлайновому режимі відбудеться фізкультурно-оздоровчий захід MOVE Week 2023 для закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Організаторами заходу є: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки польських партнерів Фонду V4Sport та Krokiet & Lama Academy, ГО «UkraineActive».

Участь у заході безоплатна.

MOVE Week – це щорічна глобальна подія, яка демонструє переваги активного способу життя та регулярних занять спортом і фізичною активністю. Протягом тижня по всій Європі відбуватимуться спортивні заходи, головною метою яких є популяризація різних форм руху та здорового способу життя.

Як стати частиною MOVE Week?

  1. Заповніть заявку про участь у MOVE Week за формою: https://forms.gle/9WKRXnpbWf1ZyWXt5 
  2. Отримайте на пошту посилання на п’ять відеороликів від Krokiet & Lama Academy (Польща), розроблених спеціально для українських дітей для активних перерв під час уроків, занять або ранкової зарядки, або перейдіть за посиланням: https://akademia.krokietilama.pl/programs/collection-tbtjjo_6k80 та скористайтеся планом активних перерв.
  3. Завантажуйте на своїх каналах комунікації (Facebook або Instagram та/або веб-сайті), використовуючи хештеги та теги: 
    Для Facebook: @UkraineActive; @International Sport and Culture Association; @v4sport.Foundation; @AkademiaKrokietaiLamy; @Інститут модернізації змісту освіти; #ua_active; #NowWeMove; #MOVEWeek; #MOVEWeekPoland; #MOVEWeekUkraine; #FindYourMOVE; #edukacjawruchu; #ІМЗО; #КФВС.
    Для Instagram: @ua_active; @isca.official; #ua_active; #NowWeMove; #MOVEWeek; #MOVEWeekPoland; #MOVEWeekUkraine; #FindYourMOVE.
  4. Заповніть звітну форму (до 10 червня) за покликанням: https://forms.gle/NqWpQwbMvFgizL6g7 та отримайте міжнародний сертифікат для себе та своєї організації.
  5. Використовуйте додані картинки у власних постах, присвячених MOVEWeek, які можете завантажити за покликанням https://drive.google.com/drive/folders/1_Blcljse2879JoBWVeZT9YO9aoxs_CLQ?usp=sharing 

Довідки за телефоном: Андрій Анатолійович Боляк – 0677566552.

Прийміть виклик MOVE Week та долучіться до цього великого свята руху!

 


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"