тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ПРОПЕДЕВТИЧНА ПРАКТИКА (ОЗНАЙОМЧА)

ПРОПЕДЕВТИЧНА ПРАКТИКА (ОЗНАЙОМЧА)

Згідно з Навчальним планом на 2022-2023 навчальний рік з 15.05.2023 по 20.05.2023 року для студентів першого курсу Харківського фахового коледжу спорту проводиться пропедевтична практика (ознайомча). Керівник практики Галина ДУСЬ провела вступне заняття у форматі онлайн з допомогою безкоштовної платформи Google ZOOM, де пояснила студентам мету практики пропедевтичної: формування у студентів зацікавленості своїм фахом та ознайомлення зі змістом діяльності фізкультурних працівників відповідно організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи в різних ланках фізкультурного руху та  завдання практики: 

  1. Ознайомлення з формами та методами проведення та організації фізкультурно-оздоровчої роботи в різних ланках фізкультурного руху колективів фізичної культури, спортивних клубів, клубів за місцем проживання, ДЮСШ, фізкультурно-спортивних споруд.
  2. Сформувати уяву щодо змісту, структури та особливостей в діяльності організатора фізкультурно-оздоровчої роботи.
  3. Формування вмінь і навичок в організаційно-управлінській і фізкультурно-оздоровчій роботі.
  4. Навчитися спостерігати, порівнювати, аналізувати інформаційні дані, ефективно працювати з документацією, контролювати та оцінювати результати своєї діяльності.
  5. Сформувати професійну орієнтацію відповідно фаху. 

Об’єкт практики:  ХОО ФСК «Динамо» (далі – «Динамо») України у Харківській області. На офіційному сайті «Динамо» студенти ознайомляться з історією створення «Динамо», фотографіями спортивного комплексу, музеєм, алеєю слави, відео, новинами спорту, з роботою КСДШОР, зі спортивними відділеннями які популяризуються у цій школі олімпійського резерву.

Для порівняльної характеристики студенти зроблять короткий опис спортивної бази, де для них проводяться навчально-тренувальні заняття на сьогоднішній день, а більша частина студентів знаходиться за кордоном, переважно у країнах Європи.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"