Профорієнтаційно-кулінарне спортивноме шоу “Олімпійська кухня: рецепти успіху"
До Міжнародного дня студентів та Дня студента в Україні 17 листопада студенти Харківського фахового коледжу спорту занурилися у світ професійного зростання, мотивації та натхнення на профорієнтаційно-кулінарному спортивному шоу “Олімпійська кухня: рецепти успіху". У приготуванні "салату чемпіона" взяли участь на тільки студенти І-ІІІ курсів, представивши свої творчі роботи під керівництвом Бикової Олени, Горобчук Олени, Чівуріної Лілії, кураторів груп.
Яскравим та емоційним був виступ почесного гостя - Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, члена Національного олімпійського комітету України Віктора Христоєва який поділилився порадами та власним баченням шляхів до спортивного й професійного успіху.
Директор коледжу Ігор Приходько привітав учасників та додав до гастрономічної страви свої "інгредієнти успіху спортсмена" - наполегливість, віра у власні сили, працелюбність, бажання досягати більшого.
Також на заході були присутні випускники нашого коледжу - викладачі зі спорту відділення "Плавання" Аюна Морозова, голова правління Федерації плавання Харківської області, та Максим Крипак, Герой України, неодноразовий чемпіон Паралімпійських ігор з плавання. Педагоги внесли свої унікальні “спеції” — інгредієнти успіху, які стали частиною спільного мотиваційного рецепта.
У кожного гостя був свій секрет: хтось говорив про характер, хтось — про дисципліну, інші — про команду, техніку чи витривалість. Разом вони створили потужний рецепт, який надихає не менше, ніж спортивні перемоги.
Дякуємо всім учасникам, ведучим та гостям за неймовірну атмосферу, партнерство та бажання творити майбутнє спорту разом з нами!
Олімпійська кухня продовжує працювати — готуємо нове покоління чемпіонів!
















