тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«Профорієнтаційний захід на тему «Правильний вибір професії – крок до успіху»

«Профорієнтаційний захід на тему «Правильний вибір професії – крок до успіху»

Згідно з планом роботи закладу, з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи, розширення світогляду учнів, проведення превентивної роботи серед учнівської молоді з питань підвищення мотивації до правильного вибору професії, професійного самовизначення, впевненості у власному майбутньому у Харківському фаховому коледжі спорту проводиться систематична профорієнтаційна робота.

Так, 11 лютого відбулася зустріч з учнями 11 класів, які цього року будуть вступати до закладів освіти. Під час зустрічі були висвітлені нагальні питання: вступної кампанії -2021 року та основні моменти щодо реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання.


Заступник директора з навчально-методичної роботи Федунова Олена Володимирівна проінформувала майбутніх вступників про основні нововведення при вступі до закладів фахової передвищої освіти у 2021 році.

У порівнянні з попередніми роками, вступ до закладів освіти буде більш прозорим та комфортним. Наприклад, вступники на основі повної загальної середньої освіти матимуть можливість перед подачею документів скласти вступні іспити, творчі конкурси (конкурси фізичних здібностей), завдяки чому зможуть оцінити свої реальні шанси на вступ, а потім подавати заяву до обраного освітнього закладу. Також, Правилами прийому до Фахового коледжу передбачено додаткові сесії вступних іспитів та конкурсів фізичних здібностей для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт). 

Олена Володимірівна, детально розповіла про етапи вступної кампанії – 2021 року, які триватимуть у Фаховому коледжі, познайомила присутніх зі складом Приймальної комісії.

Методист Удальцова Марина Сергіївна наголосила, що ЗНО лишається важливим чинником вступної кампанії, нагадала учням про важливість відповідального та свідомого обрання переліку навчальних предметів для складання зовнішнього оцінювання. А також визначити для себе мету складання кожного з цих навчальних предметів.

Методист спортивного відділення Бузоверя Оксана Дмитрівна, запросила випускників 11 класу вступати на навчання саме до Фахового коледжу. Звернула увагу усіх присутніх на те, що традиційну щомісячну нагороду закладу – кращий спортсмен місяця завойовують студенти І та II курсів, що підтверджує те, що вступ до фахового коледжу на І курс насамперед допомагає спортсменам продовжувати підвищувати свою спортивну майстерність.  

На завершення зустрічі кожен учасник отримав буклет профорієнтаційного характеру.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"