тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Профорієнтаційний захід для учнів та їх батьків «Роздуми про майбутню професію»

Профорієнтаційний захід для учнів та їх батьків «Роздуми про майбутню професію»

Вибір майбутньої професії - це серйозний крок, який випускники роблять у своєму житті. Відомий філософ Григорій Сковорода говорив, що світ – театр. І кожен повинен для себе обрати ту роль, яку він зможе найкраще виконати, ту, що відповідає його нахилам і здібностям. Стосується це насамперед вибору професії. Скільки їх – видів трудової діяльності? Сотні? Тисячі? І всі вони потрібні та корисні. Але так важко визначити, яка професія тобі більше до вподоби, яка зробить твоє життя щасливим.

Вибір професії – це надзвичайно велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше «дається» і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше – не схибити.


Саме тому у рамках співпраці між факультетом фізичного виховання і спорту Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, під керівництвом кандидата педагогічних наук,  доцента, декана факультету Коробейніка Віталія Анатолійовича та Харківським фаховим коледжем спорту, другий рік поспіль для випускників 11 класів закладу та їх батьків проходить профорієнтаційний захід «Роздуми про майбутню професію». 

Мета заходу –  зорієнтувати учнів-спортсменів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, важливість усвідомленого вибору професії, яка б відповідала їхнім інтересам та здібностям, надати інформацію про факультет фізичного виховання і спорту Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

У ході заходу учні та їх батьки, учителі зі спорту ознайомилися із правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2021 році; головними аспектами ЗНО – 2021; поетапними кроками вступної кампанії для здобуття фахової передвищої освіти у 2021 році.

Учні також були запрошені на Дні відкритих дверей в університет, які будуть оголошені пізніше.

На завершення зустрічі кожен учасник отримав буклет профорієнтаційного характеру.


 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"