тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Захист психічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни та повоєнного часу»

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Захист психічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни та повоєнного часу»
Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що 5 травня 2023 р. в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена 105 річниці від дня народження Василя Сухомлинського «Захист психічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни та повоєнного часу».
Організаторами конференції є Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. Василя Сухомлинського».
Мета конференції: порушення актуальних питань, пов’язаних з психолого-педагогічним забезпеченням освітнього процесу в умовах війни та повоєнного часу; проблемами психічного захисту здоров’я учасників освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, корекційної, професійнотехнічної та вищої освіти; проблемами удосконалення психологічного супроводу освіти дорослих та ін..
Планується робота за тематичними напрямами:
1. Наукова спадщина Василя Сухомлинського та проблеми психологопедагогічного забезпечення освітнього процесу.
2. Шляхи реалізації Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
3. Проблеми захисту психічного здоров’я учасників освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, корекційної, професійно-технічної та вищої освіти в умовах війни та повоєнного часу.
4. Педагогіка партнерства в умовах війни та повоєнного часу.
5. Проблеми удосконалення психологічного супроводу освіти дорослих в умовах війни та повоєнного часу.
6. Проблеми роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та їхніми батьками в умовах війни та повоєнного часу.
7. Проблеми роботи з сім’ями вимушених переселенців в умовах війни та повоєнного часу.
Робоча мова конференції – українська.
Форма проведення – онлайн.
Участь у конференції безоплатна.
Для участі у конференції необхідно до 30.04.2023 р. надіслати в електронному варіанті на адресу koippo5@ukr.net заявку учасника та доповіді, за бажанням тези, оформлені відповідно до визначених вимог.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"