тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Педагогічна практика студентів ІІ-го курсу ХФКС спеціальності 017 Фізична культура і спорт 2021 року

Педагогічна практика студентів ІІ-го курсу ХФКС спеціальності 017 Фізична культура і спорт 2021 року

Педагогічна практика є складовою частиною підготовки фахівців до викладацької діяльності та отримання ґрунтовної педагогічної підготовки.

В період з 13 по 17 грудня 2021 року студенти 2-го курсу Харківського фахового коледжу спорту, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт пройшли педагогічну практику на базі Харківської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 125 Харківської міської ради з метою оволодіння методами, формами й засобами навчання та учіння й реалізації їх у навчальному процесі, а також для формування у студентів професійних знань, вмінь і навичок та застосування сучасних інноваційних методів викладання.

За період практики студентами були відвідані ознайомчі уроки фізичної культури у молодших, середніх та старших класах. За час педагогічної практики студенти набули навичок правильно планувати та проводити урок фізичної культури, вдосконалили і закріпили свої знання з фахової дисципліни.

Практика в школі допомогла студентам здобути практичні уміння і навички, поглибила і закріпила їхні знання здобуті в коледжі, виробила вміння проводити навчально-виховну роботу з дітьми, дала можливість випробувати себе в ролі вчителя фізичної культури, що є невід'ємною частиною у галузі фізичної культури і спорту.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"