тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної, фахової передвищої освіти в очному форматі «Professional development of Mr.Leader: Leadership Training Program»

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної, фахової передвищої освіти в очному форматі «Professional development of Mr.Leader: Leadership Training Program»
У 2023 році Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» розроблено освітню програму підвищення кваліфікації «Освіта та піклування» (Education & Care) з урахуванням соціокультурних та політико-економічних умов розвитку України, європейського вектору модернізації освіти держави, напрямів її реформування, новітніх наукових розробок і кращих практик у галузі дошкільної освіти, рекомендованої до впровадження Міністерством освіти і науки України (наказ №1121 від 23.10.2021).
Програма освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування / Education & Care» розроблена відповідно до нової редакції Базового компонента дошкільної освіти (2021 р.). Програма є частиною освітньої системи «Освіта і піклування / Education & Care» і містить інваріантну та варіативну складові https://mon.gov.ua/.../Prohrama.osv.ditey.rannoho.ta....
23-24 лютого 2024 р. педагогічним працівникам закладів дошкільної, фахової передвищої освіти пропонується запланувати підвищення кваліфікації за вказаною освітньою програмою та долучитись до заходів з метою підготовки до виконання завдань піклування і розвитку дітей раннього та дошкільного віку, передбачених Програмою освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education & Care) в очному форматі тренінгу «Professional development of Mr. Leader: Leadership Training Program».
Для участі в підвищенні кваліфікації за освітньою програмою «Освіта і піклування» (Education & Care) тренінгу «Professional development of Mr.Leader: Leadership Training Program» необхідно попередньо зареєструватись за допомогою Google форми https://forms.gle/quAu5JXaL4CGXNTH7.
У межах підвищення кваліфікації для педагогічних працівників дошкільної, фахової передвищої освіти передбачено отримання сертифікату підвищення кваліфікації відповідно до організаційного внеску (15 годин / 0,5 ЄКТС).
Деталі про місце проведення та програма тренінгу будуть надіслані слухачам на електронну адресу після проходження реєстрації.
Витрати на відрядження за рахунок сторони, що відряджає. Навчання безоплатне.
Довідки за телефоном: Шарова Тетяна Михайлівна +38097 73 88 355.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"