тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Освітній проєкт EU Study Days (Єврошколи) Представництва Європейського Союзу в Україні

Освітній проєкт EU Study Days (Єврошколи) Представництва Європейського Союзу в Україні
EU Study Days in Ukraine – освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, започаткований у 2013 р.. Налічує вже понад 1800 випускників.
Метою проєкту є розвиток мережі випускників, які цікавляться питаннями європейської інтеграції й спільно реалізують власні ініціативи у різних сферах діяльності. EU Study Days допомагає знаходити однодумців, які бачать розвиток України як європейської держави.
Лектори EU Study Days – провідні українські та європейські експерти з європейської інтеграції, міжнародного права, економіки, цифровізації та інших напрямків, які вивчають пріоритети розвитку Європейського Союзу в різних сферах, що безпосередньо пов’язано з ключовими питаннями взаємовідносин Україна-ЄС.
З 2022 року EU Study Days розширює свою цільову аудиторію, і з цього року стартують онлайн курси не тільки для студентів, але і для учнів старших класів. Учасники обираються шляхом конкурсу.
Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір школярів, студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EU Study Days-2024.
Дедлайн подачі заявок: 23:00, 11 лютого 2024 р.. Навчання триватиме з 19 лютого до 08 квітня 2024 р..
Хто може стати учасником: учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9-11 класи), студенти останніх курсів бакалаврату та магістратури українських ЗВО денної форми навчання, аспіранти будь-якої форми навчання. Вік – до 25 років.
Що чекає на слухачів EU Study Days: 10 навчальних модулів про історію ЄС, його інституції, цінності, політики, європейську інтеграцію України тощо. Програма включає відеолекції від українських та європейських експертів, онлайн вебінари та інтерактивні заняття.
Реалізація мініпроєктів, спрямованих на поширення інформації про цінності та політики ЄС, ідеї європейської інтеграції.
Сертифікат про проходження програми, що буде містити інформацію про тривалість навчання, кількість годин, перелік модулів, а для студентів – кількість кредитів ЄКТС.
Для участі потрібно:
1) Заповнити заявку для школярів: https://bit.ly/eustudydays_school_2024 та для студентів: https://bit.ly/eustudydays_students_2024.
2) У разі успішного проходження конкурсу за заявками – пройти онлайн-тестування на платформі EU Study Days.
Важливо: до участі в програмі не допускаються особи, які були учасниками EU Study Days попередніх років.
Детальніше на сторінці проєкту: https://www.eustudydays.in.ua/.../novyj-nabir-na.../.
Реєструйся на EU Study Days 2024 та здобувай нові актуальні знання!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"