тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ВСТУПНИКАМИ -2023 ДО КОЛЕДЖУ

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ВСТУПНИКАМИ -2023 ДО КОЛЕДЖУ

27 червня 2023 року о 13.00 годині на платформі Zoom заступницею голови Приймальної комісії Харківського фахового коледжу спорту - Оленою ФЕДУНОВОЮ, проведено онлайн-зустріч із вступниками – 2023 року, які виявили намір вступити на навчання до Коледжу.

У зустрічі взяли участь відповідальний секретар Приймальної комісії Галина ДУСЬ, методист навчальної частини; заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Ірина ВОРОПАЙ, методист спортивної частини; уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Олена СОКОЛОВА, юрисконсульт Коледжу, член фахової предметної екзаменаційної комісії з додаткового контингенту Олена КАБИЧЕНКО, методист спортивної частини та вихователь 11-Б класу Лариса ТРАЧ.

Учасників онлайн-зустрічі познайомлено з працівниками Приймальної комісії Коледжу, детально викладено важливі новації Вступу, етапи Вступної кампанії-2023 року, конкурсний відбір на спеціальність 017 Фізична культура і спорт та проведення творчих конкурсів. 

За результатами Анкетувань для участі у творчих конкурсах для більш тісного спілкування створено за трьома месенджерами (Вайбер, Вацап, Телеграм) спільноти з числа бажаючих вступників, в яких протягом Вступної кампанії буде розміщуватися вся необхідна інформація.

Під час зустрічі було надано ґрунтовну та вичерпну інформацію. 

З метою закріплення прослуханої інформації та для подальшого користування у месенджер спільнотах вступників розміщено презентаційний матеріал.

Побажаємо нашим вступникам успіху!!!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"