тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Онлайн-нарада з питань завершення навчального року та підготовки до вступної кампанії 2023

Онлайн-нарада з питань завершення навчального року та підготовки до вступної кампанії 2023
20 червня 2023 року Генеральним директором Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олегом ШАРОВИМ проведено онлайн-нараду з питань завершення навчального року та підготовки до вступної кампанії 2023 року для здобуття вищої та фахової передвищої освіти, в якій взяла участь Олена ФЕДУНОВА, заступниця директора з навчально-методичної роботи Харківського фахового коледжу спорту.
Учасників наради привітав заступник Міністра освіти і науки України Михайло ВИННИЦЬКИЙ та виступив з презентацією на тему: «Вища освіта: пріоритети і проекти».
Питання щодо проходження тестування учасниками національного мультипредметного тесту та реєстрацію на додаткову сесію НМТ висвітлила директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна ВАКУЛЕНКО.
З основними тезами щодо змін до «Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти та фахової передвищої освіти у 2023 році» виступив Генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег ШАРОВ.
Питання внесення актуальних даних закладами освіти до ЄДЕБО висвітлив заступник директора з технічних питань ДП «ІНФОРЕСУРС» Віктор АНОХІН.
Наприкінці наради, директор департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої і освіти дорослих Державної служби якості освіти Наталія ВІТРАНЮК, звернула увагу присутніх на суворе дотримання норм наказу Міністерства освіти і науки України від 05 квітня 2023 року № 392 «Про особливості запровадження змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1392».
Із заключним словом до присутніх звернулися завідувачка відділу освіти і науки Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента України Світлана КРЕТОВИЧ.
Під час наради отримано відповіді на численні запитання учасників зібрання, щодо завершення 2022/2023 навчального року та про підготовку до Вступної кампанії – 2023 року, які є найбільш актуальними.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"