тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«НОВИЙ РІК ВЖЕ НА ПОРОЗІ: РІК ДОБРА І РІК ЗРОСТАННЯ, ТОЖ ПРИЙМАЙТЕ ВСІ ВІТАННЯ

«НОВИЙ РІК ВЖЕ НА ПОРОЗІ: РІК ДОБРА І РІК ЗРОСТАННЯ, ТОЖ ПРИЙМАЙТЕ ВСІ ВІТАННЯ

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. На нього чекає не тільки малеча, а й дорослі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю надію, радість і любов.

Святкова передноворічна атмосфера панує наразі і у Харківському фаховому коледжі спорту. Святий Миколай, Дід Мороз разом зі Снігуронькою вітали дітей та дорослих з довгоочікуваними новорічними святами – Днем Святого Миколая, Новим Роком і Різдвом Христовим. Солодкі подарунки-сюрпризи отримали щасливчики-переможці святкової лотереї. Яскравим вийшов і фотофлешмоб «Новорічний калейдоскоп».

Шановна освітянська родино! Дорогі діти! Сердечно бажаємо вам здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті! Нехай щедрий Святий принесе мир, щастя, злагоду вашим родинам та благополуччя рідній Україні!

Давайте разом примножувати і дарувати душевне тепло, берегти його від життєвого холоду, плекати в серцях найкращі людські чесноти! І нехай Святий Миколай благословляє нас на добрі справи заради майбутнього!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"