тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Наш воїн - герой

Наш воїн - герой
Страшна звістка прийшла до нашої спортивної родини. У жорстокій війні з рашистським агресором ми втратили ще одного з найкращих своїх синів.
4 липня 2023 р. при виконанні спеціального завдання по звільненню та евакуації поранених побратимів із оточення в околицях м. Бахмут на Донеччині загинув випускник Харківського фахового коледжу спорту, талановитий ватерполіст, 19 річний Всеволод ТАТЬКОВ.
Молодий спортсмен був воїном спецпідрозділу ГУР Міноборони KRAKEN. Брав участь у штурмі та звільненні населених пунктів: Руська Лозова, Питомник, Малі та Великі Проходи, а також у визвольній операції у населених пунктах: Балаклія, Куп’янськ, Куп’янськ-Вузловий, Савинці.
До повномасштабного вторгнення Всеволод, кандидат у майстри спорту з водного поло, був гравцем команди Харківської області 1, багаторазовим призером чемпіонатів України та міжнародних змагань з водного поло серед юнаків та юніорів.
Чесний, добрий, порядний, товариський – таким ми назавжди запамʼятаймо нашого Всеволода.
Адміністрація та педагогічний колектив ХФКС висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. У цю гірку хвилину ми разом з вами та схиляємо голови у глибокій скорботі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Але Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях!
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Низький земний уклін Герою України!
Шановна спортивна спільното, колеги, друзі, однодумці! Підтримаємо петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) Татькову Всеволоду https://petition.president.gov.ua/petition/199672

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"