тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ – 2023 РОКУ

НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ – 2023 РОКУ
Сьогодні, 01 червня 2023 року, заступниця директора з навчально-методичної роботи Харківського фахового коледжу спорту Олена ФЕДУНОВА, в режимі on-line провела нараду з головами фахових предметних екзаменаційних комісій з видів спорту та методистами спортивних відділень.

Для забезпечення діяльності Приймальної комісії у Коледжі створено відбіркову комісію, фахові предметні екзаменаційні комісії з видів спорту, комісію для розгляду мотиваційних листів та апеляційну комісію.

Під час наради обговорено: головні новації вступної кампанії 2023 року; строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання; Порядок реєстрації заяв та документів для участі у конкурсному відборі на навчання до Коледжу та проведення творчих конкурсів.

Насамперед ключовим інструментом цьогорічної вступної кампанії стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість швидко і у зручному для вступника місці та часі в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі, а також підтвердити свій вибір місця навчання.

Форма проведення фаховими предметними екзаменаційними комісіями з видів спорту творчих конкурсів - дистанційно, на основі сервісу відеоконференцій Google Meet та/або Zoom, а також за допомогою різних видів відеозв’язку Viber, Skype та Telegram із ідентифікацією вступника.

Вступники, які проходять творчі конкурси, допускаються до участі в них за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу, який вони демонструють на камеру або перед монітором комп’ютера.

Забороняється переривання відеотрансляції з не поважних причин. У випадку переривання відеотрансляції за умови повітряної тривоги вступнику буде надано інший час для складання творчого конкурсу.

Від складання творчих конкурсів звільняються вступники: майстри спорту України, майстри спорту України міжнародного класу, члени, кандидати на резерв національних збірних команд України, які затверджені наказом Міністерства молоді та спорту України від 28 грудня 2022 р. № 5174; чемпіони України. Вступникам цих категорій за результатами творчих конкурсів нараховується оцінка 200 балів.


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"